Soontiens

Informatie

Wij komen bestellingen vanaf 50 euro in
en rond Tilburg GRATIS thuis bezorgen.

1. Een bestelling en dan.

Als u besteld heeft bij ons, dan nemen wij een paar dagen voor uw feest contact met u op, om een passende afspraak te maken voor de levering van de spullen. Bij de levering kunt u dan ook weer een afspraak maken met de chauffeur voor het ophalen van de spullen. 

2. Huurperiode

De prijzen voor de huurartikelen zijn per dag, behalve voor tenten, dit is een weekendprijs. Ook koelkasten bezorgen wij kostenloos een dag eerder.

3. Als wij komen bezorgen

Let op:  wij bezorgen tot vijf meter vanaf onze bestelbus. Verder transport moet u zelf verzorgen.
Wij bezorgen alleen op de begane grond. Boven bezorgen of verder weg bezorgen kan ook. Hiervoor berekenen wij extra kosten.

Een paar dagen voor uw feest nemen wij contact met u op om een afspraak te maken wanneer wij de spullen komen leveren. Betalen kunt uw contant of per pin als wij de spullen komen brengen. Bedrijven krijgen gewoon achteraf een factuur.

4. Afhalen van goederen door de klant zelf

Dit is niet mogelijk bij ons.

5. Koelkasten

Deze worden altijd een dag eerder geleverd (kostenloos) zodat de koelkast tijd heeft om te koelen. Wij kunnen de Koelkast ook bij uw binnen op zijn plaats zetten. Dit is wel voor het eigen risico van de klant.

6. Tenten

Voor tenten geldt dat dit een weekendprijs is. Deze worden geleverd één dag voor uw feest en één of twee dagen na uw feest worden ze weer (in overleg) bij u opgehaald.

7. Schoon retour

Alles moet weer schoon worden ingeleverd.

8. Ophalen na sluitings tijd bij u op locatie

Ophalen van goederen na sluitingstijd kan ook. Hiervoor geldt een eenmalige toeslag van 75,00 euro.

9. Offerte

Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u.